Meglepetés a hajrában: a Paks esze Ciprusra szerződött

A a Paksi FC 30 éves középpályása, Bognár István az átigazolási időszak hajrájában a ciprusi élvonalbeli Arisz csapatához szerződött.

Forrás: NSO2022. 01. 31. 23:02
Bognár István a gyönyörű szabadrúgása után kiosztott két gólpasszt Fotó: Török Attila Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sport Ciprusról származó értesülései szerint a helyi élvonalban 2. helyen álló Arisz Limassolban folytatja pályafutását a Paksi FC 30 éves középpályása, Bognár István. A hírt több helyi oldal, így a kerkida.net és a sport-fm.com.cy is megerősíti. A Paksi FC-nél sem cáfolták a magyar sportlap értesülését, de későbbre ígértek részletes tájékoztatást.

A hírek szerint a megállapodás már megszületett a felek között, és kedden jelenthetik be hivatalosan is. Egyelőre nem tudni, hogy kölcsönszerződésről vagy végleges átigazolásról van-e szó, de a Sport FM az előbbit valószínűsíti.

A korábban Újpesten, Mezőkövesden, Diósgyőrben, a Ferencvárosban és az MTK-ban is futballozó Bognár 2020-ban szerződött Paksra, a tolnaiaknál – akiket vezetőedzőként édesapja, irányít – 52 tétmeccsen 17 gólt és 29 gólpasszt jegyzett. Ebben az idényben 18 bajnokin hat gólt szerzett, 15-öt pedig előkészített. A múlt hétvégén, a ZTE ellen 3–2-re megnyert meccsen egy góllal és két gólpasszal búcsúzott.

Új klubjával a bajnoki címért harcolhat, az Arisz ugyanis 18 forduló után csak négy ponttal van lemaradva az éllovas Apollontól a ciprusi élvonalban.

Borítókép: Bognár György fia pályafutása során először áll légiósnak (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.