Örömhírt jelentett be a Fradi csapatkapitánya

A bajnoki címvédő Ferencváros kézilabdacsapata kedden a honlapján jelentette be, hogy csapatkapitánya, Kovacsics Anikó gyermeket vár.

2022. 01. 25. 19:50
KOVACSICS Anikó
Tokió, 2021. július 21. Kovacsics Anikó, a magyar nõi kézilabda-válogatott edzésén a Shinagawa gimnázium csarnokában Tokióban 2021. július 21-én. A világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia július 23-án kezdõdik. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovacsics Anikó előbb tavaly márciusban, majd visszatérése után a tokiói olimpián szenvedett súlyos vállsérülést, amelyet követően műtéten esett át. A rehabilitáció a terveknek megfelelően zajlott, s bár a visszatérésére leghamarabb a zajló idény végén kerülhetett volna sor, ez még későbbre tolódik, mivel a 143-szoros válogatott játékos gyermeket vár.

– Jól halad a felépülésem, az előírtaknak megfelelően végzem a gyógytornát, erősödik a vállam, és lassan már labdával is elkezdhetek óvatosan edzeni – nyilatkozta a klub honlapjának a harmincéves irányító. – Bár ez nem biztos, az idény végén talán már visszatérhettem volna, erre azonban csak később, a kisbabám megszületése után kerül sor. A következő hónapokban is folytatom a rehabilitációt, megteszek mindent, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljek, ahogy tudok, segítek a csapatnak, de emellett készülök az anyaságra.

Borítókép: Kovacsics Anikó a magyar válogatott edzésén (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.