Reagáltak a potenciális vevők a belga tulajdonos szavaira

Németh János és Cseke István továbbra is maximálisan elkötelezett a futball kft. átvétele és üzemeltetése iránt.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2022. 01. 04. 16:21
MTK-Újpest Fotó: Bach Máté Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben az Újpest Michael Oenning elküldése után az új vezetőedzőjét keresi, a klub tulajdonosváltás küszöbén is állhat. Ezt a klubot jelenleg irányító, a szurkolók körében rendkívül népszerűtlen Roderick Duchâtelet ugyan cáfolta, ám a potenciális vevők egészen más képet festettek a helyzetről a Nemzeti Sportnak eljuttatott válaszukban.

– Németh János és Cseke István, a Németh és Cseke Kft. tulajdonosai ezúton tájékoztatjuk a futballszerető, az Újpestért különösen aggódó közvéleményt arról, hogy a szándékunk az Újpest megvétele irányában töretlen, továbbra is maximálisan elkötelezettek vagyunk a futball kft. átvétele és üzemeltetése iránt! Örömmel tehetjük hozzá, hogy Roderick Duchâtelet a tárgyalások megkezdése óta partner a futball kft. eladásában. A remélt megállapodás részletei természetesen üzleti titkot képeznek, de annyit elárulhatunk, hogy az ilyenkor elmaradhatatlan gazdasági és jogi átvilágítás még zajlik. A Roderick Duchâtelet és általunk megbízott jogászok ugyanakkor már dolgoznak a végleges szerződés kialakításán – áll a közleményben, amely egyben Németh és Cseke utolsó megnyilvánulása lesz az ügyben a remélt üzlet megkötéséig.

A Újpest az őszi idény után a tizedik helyen áll a labdarúgó NB I-ben.

Borítókép: Mi lesz veled, Újpest? (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.