Micsoda karrier, Uzuni a Real Madrid ellen máris bemutatkozott

Myrto Uzuni, a Ferencváros korábbi játékosa máris bemutatkozott új klubjában, a Granadában. A kiesés ellen hajtó klub jól tartotta magát a Real Madrid vendégeként, a fővárosiak végül Asensio bombagóljával nyertek 1-0-ra a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.

Magyar Nemzet
2022. 02. 06. 22:56
Forrás: Getty
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Myrto Uzuni balszélsőként kezdett, s csakúgy, mint anno a Fradiban, új klubjában is megilletődöttség nélkül játszott. Az első félidőben kétszer is helyzetbe került, de nem tudott jól kapura lőni.

A második félidőre a Real Madrid fölénye egyre nyomasztóbb volt, s amikor a vendégek már-már elhitték, hogy megússzák döntetlennel, a 74. percben Asensio úgy 25 méterről hatalmas gólt ragasztott ballal a jobb alsóba. Az ilyen lövésre mondták régen, mintha zsinóron húzták volna.

Uzunit ezután, a 80. percben cserélték le. A hajrában a Real többször is növelhette volna az előnyét, de elpuskázta a helyzeteit. Mivel a Sevilla csak 0-0-s döntetlent játszott az Osaunával, a Real Madrid hat pontra növelte az előnyét a tabella élén.

Korábban a Barcelona 4-2-re legyőzte az Atlético Madridot és feljött a negyedik helyre.

Borítókép: Myrto Uzuni nem rezelt be a Real Madrid sztárjaitól (Fotó: Getty)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.