Fucsovics Márton új módszerrel hívta fel magára a figyelmet

Fucsovics Márton magabiztosan legyőzte az amerikai Marcos Giront a Miamiban zajló ATP 1000-s tenisztorna első fordulójában. A második fordulóban a tizennyolc éves Carlos Alcaraz vár a magyar játékosra.

Magyar Nemzet
2022. 03. 25. 8:35
Fucsovics Márton
BNP Paribas Open - Day 4
INDIAN WELLS, CALIFORNIA - MARCH 10: Marton Fucsovics of Hungary hits a forehand against Mackenzie McDonald of the United states during the BNP Paribas Open at Indian Wells Tennis Garden on March 10, 2022 in Indian Wells, California. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP (Photo by Sean M. Haffey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images via AFP/Sean M. Haffey
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

az elmúlt hetekben visszafelé mozog a világranglistán (jelenleg az 55.), a magyar játékosnak szüksége lenne egy bravúrra, amellyel visszatalál a nyertes útra.

A Miamiban zajló ATP 1000-s torna első fordulójában Fucsovics ellenfele az a Marcos Giron volt, aki éppen a legfrissebb ranglistán került a magyar teniszező elé.

Fucsovics Márton már az új ruhájával felhívta magára a figyelmet.

A játékkal sem volt komoly probléma: Fucsovics végig magabiztosan játszott, a 6:3, 6:4-es végeredmény talán még szorosabb mérkőzést is sejtet, mint amit mutatott a találkozó képe.

Fucsovics a második fordulóban nehezebb ellenféllel, a spanyolok tizennyolc éves szupertehetségével, Carlos Alcarazzal játszik, aki múlt héten, Indian Wellsben az elődöntőig jutott.

Borítókép: Fucsovics Márton lecserélte régi ruháját (Fotó: Getty Images via AFP/Sean M. Haffey)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.