Visszatért a pályára a Ferencváros válogatott játékosa

A Szeged elleni felkészülési mérkőzésen lépett pályára a súlyos sérülése után ferencvárosi védekező középpályás, Sigér Dávid. A 31 éves labdarúgó csereként lépett pályára az 1-0-s FTC-győzelemmel zárult találkozón.

Forrás: MTI2022. 03. 26. 18:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FTC 1-0-ra győzött a másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthonában rendezett barátságos mérkőzésen. A vendégcsapat honlapja szerint a 31 éves középpályás a 62. percben lépett pályára. Sigér ezt megelőzően legutóbb tavaly július 27-én, a Zalgiris Vilnius otthonában lejátszott Bajnokok Ligája-selejtezőn játszott, vagyis 243 nap után tért vissza.

A litvániai meccs után egy edzésen elszakadt a korábban pótolt elülső keresztszalagja, emellett a belső oldalszalagja is megsérült. A szegediek a meccs teljes bevételét az ukrajnai menekülteknek ajánlották fel.

Borítókép: Sigér Dávid szalagsérülése után újra mérkőzést játszhatott (Fotó: Fradi.hu)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.