Xavi Barcelonája a Milanból igazol középpályást

Sergio Busquets elszólta magát. A Barcelona labdarúgócsapatának világ-, és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes középpályása kijelentette, hogy Franc Kessié a nyártól a katalánoknál folytatja a pályafutását. Sajtóhírek szerint a portugál Renato Sanches pótolhatja a Milan távozó alapemberét.

Magyar Nemzet
2022. 03. 31. 11:14
null
Milan's Ivorian midfielder Franck Kessie challenges for the ball with Stanislav Lobotka during the Serie A football match between SSC Napoli and Milan at the Diego Armando Maradona Stadium in Naples, southern Italy, on March 06, 2022. (Photo by Antonio Balasco / Controluce via AFP) Fotó: Controluce via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A RAC1 rádiócsatornán jelentette be Sergio Busquets, hogy a nyártól a Nou Campba költöző elefántcsontparti középpályás, Franck Kessié lesz a Barcelona legújabb igazolása. Kessié alapembere az olasz bajnokságot vezető milánói alakulatnak, a kiváló fizikumú játékos 2019 óta futballozik a San Siróban, korábban az Atalantát erősítette. 

A fáradhatatlan labdaszerző és szervező futballistáért sokáig rajongtak a Milan-drukkerek, főleg azok után, hogy Kessié kijelentette, élete végéig a Milanban szeretne játszani. Mindezek után bejelentette, hogy nem jutott dűlőre a klubjával a szerződésének meghosszabbításáról, a lesben álló Barcelonának sem kellett több, azonnal magához édesgette a labdarúgót.

Fotó: AFP

Kessiét Sergio Busquets, a Barcelona világ-, és Európa-bajnok, BL-győztes középpályása méltatta. – Örülök, hogy erősödik a csapatunk, és annak is, hogy nálunk akarnak játszani a legjobb labdarúgók. Kessiét láttam játszani. Fizikailag erős, nem veszít sok labdát, sőt, jól tartja meg azokat. Biztos vagyok benne, hogy jól fog teljesíteni nálunk, segíteni fog nekünk – mondta a Barcelona középpályása a leendő klubtársáról.

Borítókép: Kessié a milánói mezt barcelonaira cseréli a nyáron (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.