Sallaiék meggondolták magukat, a Freiburg mégis óv a Bayern ellen

Az SC Freiburg rossz cserére hivatkozva megóvta a Bayern München elleni mérkőzést, amelyet 4-1-re elveszített a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 04. 04. 19:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az óvás oka, hogy a 86. percben tizenhét másodpercig tizenkét Bayern-játékos volt a pályán. Julian Nagelsmann vezetőedző Corentin Tolissót és Kingsley Comant lecserélte, a helyükre Marcel Sabitzer és Niklas Süle érkezett, de a negyedik játékvezető Coman esetében rossz számot írt a táblára, ezért a francia szélső néhány másodpercig a pályán maradt, miközben már a cseréje is beállt.

– A negyedik játékvezető rossz számot mutatott, ezért Coman nem tudta, hogy le kell jönnie. Néhány másodpercig így játszottunk. Ez nem befolyásolta a meccset, de azért egy kicsit furcsa. Normális dolog, hogy témát szolgáltat a szurkolóknak – magyarázta a meccs után Nagelsmann.

A Freiburg vezetőedzője, Christian Streich akkor még úgy nyilatkozott, hogy nincs okuk a tiltakozásra, hiszen az eset nem befolyásolta a mérkőzést. De azért megjegyezte:

– Ugyanakkor vannak szabályok, amelyek kötnek minket, és ezeknek megfelelően járunk majd el.

A hazai pályán 4-1-re elveszített mérkőzésen a válogatott kezdőként 62 percet kapott a Freiburgban.

Borítókép: Még nem tudhatjuk, örülhetnek-e majd a Freiburg játékosai (Forrás: Twitter/SC Freiburg)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.