időjárás 36°C Pál, Péter 2022. június 29.
logo

Zivzivadze kendőzetlen őszinteséggel beszélt a Fehérvárról

Magyar Nemzet
Forrás: csakfoci.hu
2022.05.25. 15:16
Zivzivadze kendőzetlen őszinteséggel beszélt a Fehérvárról

Budu Zivzivadze az ősszel a Fehérvárnál nem találta a helyét, tavasszal Újpesten viszont szárnyakat kapott, és a grúz támadó sorra termelte a gólokat a labdarúgó NB I-ben. Kölcsönszerződése lejártával azonban Zivzivadzének vissza kell térnie Székesfehérvárra, amihez nem fűlik a foga, mint azt elárulta a Lelo.ge grúz portálnak.

Budu Zivzivadze az ősszel a még Szabics Imre irányította Fehérváron tizenkét mérkőzésen kapott játéklehetőséget, majd a tavasszal Újpestre került kölcsönbe, és a lila-fehéreknél valósággal ontotta a gólokat: szintén tizenkét meccsen tizenegy alkalommal volt eredményes. A grúz csatár kölcsönszerződése rövidesen lejár, és vissza kell térnie eredeti munkaadójához, Zivzivadzét azonban ez korántsem tölti el örömmel. Mint azt a Csakfoci.hu kiszúrta, a 28 éves támadó a Lelo.ge grúz portálnak elismerte, legszívesebben más csapathoz igazolna, de a döntés jelen pillanatban nem az ő kezében van.

– Bizonyítani akartam a Fehérvárnak, hogy hibát követtek el, és most már bánják is ezt. Az edző bizalma mindig fontos, ezt Újpesten éreztem, Fehérváron ősszel azonban nem – idézi Zivzivadze szavait a Csakfoci.hu. 

– A Fehérvárral kezdem meg a felkészülést a következő szezonra, de ha lesznek ajánlataim Magyarországról vagy más országból, akkor biztosan átgondolom őket. Mint minden játékos, én is folyamatosan jobb bajnokságban és jobb csapatban akarok játszani. Várom a jó ajánlatokat, mert sosem volt még ilyen remek szezonom. Nem akarok Fehérváron játszani, de ez nem tőlem függ. Ha a csapat nem enged el, akkor itt kell maradnom újra.

Nem mondhatom tehát határozottan, hogy nem maradok. A helyemben azonban mindenki Újpesten akarna játszani. Jól éreztem ott magam, magamra találtam, és sokat segítettek, úgyhogy hálás vagyok nekik.

 

Borítókép: Budu Zivzivadze (Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi)