Koronavírus miatt töröltek egy vízilabdameccset a világbajnokságon

Lehet, hogy megállapított eredménye lesz a Kanada–Olaszország találkozónak a férfiaknál.

MTI
2022. 06. 23. 18:55
null
Sopron, 2022. június 21. A kanadai Sean Spooner (k), valamint a spanyol Sergi Cabanas Pegado (b) és Marc Larumbe Gonfaus (j) a vizes világbajnokság férfi vízilabda tornáján, a C csoportban játszott Kanada– Spanyolország mérkõzésen a soproni Lõvér Uszodában 2022. június 21-én. MTI/Vasvári Tamás Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Törölték a Magyarországon zajló vízilabda-világbajnokság férfitornájának csütörtöki programjából a 19.30-ra kiírt Kanada–Olaszország mérkőzést. A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA mindössze annyit közölt, hogy a sportolók egészsége a legfontosabb, ezért döntött így a szervezet. A sajtóhírek arról szólnak, hogy a tengerentúli együttesből többen koronavírussal fertőzöttek.

A FINA közleménye szerint arról később születik döntés, mikor pótolják a soproni találkozót, de az is elképzelhető, hogy megállapított eredményt írnak jóvá.

 

Borítókép: A hírek szerint a kanadaiak közül többen is megfertőződtek (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.