Gazdag Dániel megállíthatatlan, megint betalált a tengerentúl + videó

A Philadelphia Union Gazdag Dániel góljával nyert 1-0-ra az Orlando City otthonában az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szombati játéknapján.

Magyar Nemzet
2022. 07. 24. 9:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Klubjának honlapja szerint a 15-szörös válogatott támadó végig a pályán volt, és a 39. percben egy szöglet után közvetlen közelről, szinte a gólvonalról talált a hálóba. A partjelző azonnal lest intett, ám a videóbírós visszajátszás megtekintése után a játékvezető megadta a gólt. Gazdag sorozatban a harmadik mérkőzésén, a mostani szezonban pedig tizedik alkalommal volt eredményes. Csapata vezeti a keleti főcsoport tabelláját.

Sallói Dániel kezdőként 84 percet játszott a Sporting Kansas City együttesében, amely házigazdaként 2-0-ra kikapott a nyugati listavezető Los Angeles FC-től, így továbbra is az utolsó helyen áll.

Borítókép: (jobbra) és társai ismét begyűjtötték a három pontot (Forrás: Twitter/PhilaUnion)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.