El Clásico már Lewandowskival: a Barcelona legyőzte a Realt + videó

Las Vegasban játszott felkészülési mérkőzést egymással a Barcelona és a Real Madrid, és a katalánok Raphinha bombagóljával 1-0-ra győztek.

Magyar Nemzet
2022. 07. 24. 9:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Las Vegasban pálya lépő futballisták közül Lewandowski, Raphinha, Kessié, Christensen, illetve Rüdiger és Tchouaméni is most játszott először El Clásicón. Az első kapura lövés a Barcelonába most érkezett Robert Lewandowskié volt. A találkozó egyetlen gólja a 27. percben született, amikor a Realból Éder Militao eladta a labdát, Raphinha pedig húsz méterről hatalmas bombát zúdított a bal felső sarokba. A mérkőzésen a Barcelonának jóval több helyzete volt, de a Realból Federico Valverde zúgó kapufát lőtt. A Real Madridban nem szerepelt.

A találkozón a csapatok a következő összeállításban játszottak:

Real Madrid: Courtois – Lucas Vázquez (Odriozola, 70.), Militao (Jesús Vallejo, 62.), Alaba (Nacho, a szünetben), Rüdiger (F. Mendy, a szünetben) – F. Valverde (Modric, a szünetben), Camavinga (Casemiro, a szünetben), Tchouaméni (Kroos, a szünetben) – (Mariano, 70.), E. Hazard (Asensio, a szünetben), (Ceballos, 70.)

Barcelona: Ter Stegen (Inaki Pena, 62.) – R. Araújo (Dest, 62.), Christensen (F. de Jong, a szünetben), Eric García (Piqué, 62.), Jordi Alba (Balde, a szünetben) – (Kessié, a szünetben), Busquets (Nico González, 62.), (Sergi Roberto, 62.) – Raphinha (Depay, 62.), Lewandowski (Aubameyang, a szünetben), Ansu Fati (O. Dembélé, a szünetben)

A mérkőzés összefoglalója:

A Real Madrid az amerikai túrája során a mexikói Club Américával és a Juventusszal is megmérkőzik még, utóbbi együttessel a Barcelona is összecsap, amely a New York Red Bullsszal is játszik a jövő héten.

Borítókép: A Barcelona játékosai örülhettek Las Vegasban (Forrás: Twitter/FC Barcelona)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.