Rebrov a Ferencvárosból akarja megerősíteni a csapatát

Sajtóértesülések szerint a Ferencváros Bajnokok Ligájára nevezett keretéből kimaradó ukrán Olekszandr Zubkov a távozását fontolgatja. A korábban a labdarúgó NB I legértékesebb játékosának tartott játékosnak a Sahtar Doneck dobhat mentőövet, de Szergej Rebrov klubja, az al-Ain is udvarol az Eb-t is megjárt szélsőnek.

Magyar Nemzet
2022. 07. 05. 8:25
zubkov
20220213 Zalaegerszeg Férfi labdarúgó mérkőzés OTP Bank Liga NB I. 20. forduló, ZTE FC - FERENCVÁROSI TC. Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap Képen: ZUBKOV OLEKSANDR (11) GRZAN SIME (11) Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán football24.ua honlap szerint a Bajnokok Ligája selejtezőjében érdekelt Ferencváros orosz vezetőedzője, Sztanyiszlav már nem számít a korábbi alapemberre, Olekszandr Zubkovra, aki könnyen lehet, hogy klubot vált a nyári átigazolási időszakban.

Az ukrán lap úgy tudja, a Ferencváros korábbi vezetőedzője, az al-Ainnal júniusban, nem sokkal az arab emírségekbeli bajnokság megnyerése után hosszabbító Szerhij Rebrov, és az érintett nevelőegyesülete, a Sahtar Doneck is szívesen látná soraiban a 25 éves labdarúgót.

Az ukrán szélsőt 2019-ben adta kölcsön a Sahtar a magyar rekordbajnoknak, amely egy évvel később végleg átigazolta. Három év alatt három bajnoki címet és egy Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett a zöld-fehérekkel. A Transfermarkt jelenleg 1,8 millió euróra taksálja Zubkov értékét.

Érdekesség, hogy a 2020-ban az NB I legértékesebb játékosának számító labdarúgónak 2024-ig él a szerződése a zöld-fehéreknél.

Borítókép: Zubkov egy másik kontinensen találkozhat újra a régi edzőjével (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.