Ennél brutálisabb aligha lehetne az F1-es pilóta edzése + videó

George Russell, a Formula–1-es Mercedes csapat pilótája az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy a nyári szünet alatt milyen edzésmunkát végez. Sokkoló videó következik.

Magyar Nemzet
2022. 08. 23. 19:17
George Russell
Mercedes' British driver George Russells attends a press conference, ahead of the first practice session of the Monaco Formula 1 Grand Prix, on May 27, 2022. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A királykategória pilótái még a megérdemelt nyári pihenőjüket töltik a hétvégi Belga Nagydíj előtt, de a mezőny tagjai a vakáció ideje alatt sem feledkeznek meg testük karbantartásáról. Ezt bizonyította most George Russell (Mercedes), aki az Instagram-oldalán közzétett videóban mutatta meg, miképpen készül a visszatérésre.

– Szóval a mai tervünk az, hogy harminc kilogrammnyi súlyt aggatunk a nyakadba – írta a felvétel mellé a 24 éves brit versenyző.

Borítókép: George Russell (Fotó: AFP/Andrej Isakovic)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.