Máris megvan egy magyartól az Európa-bajnokság legszebb kosara + videó

Ilyen kosarat egész biztosan senki sem, a legnagyobb sztárok sem dobnak majd a csütörtökön kezdődő Európa-bajnokságon, mint amilyent a magyar válogatott szerdai edzésén láthattunk.

2022. 09. 01. 9:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön kora délután, 14.30-kor rajtol a magyar férfiválogatott az Európa-bajnokságon. Szerdán a kölni Lanxess Arénában edzett a csapat, készült a Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzésre. Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány jobbkeze, Pór Péter egy csendesebb pillanatot kihasználva ízelítőt adott abból, hogy milyen dobóformát vár el a játékosoktól: a félpályáról, a palánknak háttal állva indította el a labdát, amely csont nélkül hullott a gyűrűbe.

 

 

Mondhatjuk, Pór Péternek szerencséje volt, de ezzel nem árt óvatosnak lenni, ugyanis a kapitány segítője nem először rukkolt elő ezzel a mutatvánnyal, néhány éve Varesében, az olaszok elleni mérkőzést megelőző edzésen is megcsinálta ezt a bravúrt, ezt ide kattintva nézheti meg.

Borítókép: Pór Péter bravúros kosarakra képes még edzőként is (Fotó: Bb1.hu)

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.