Gulácsit hordágyon vitték le a pályáról, hónapokat hagyhat ki

A magyar kapusnak mindössze tíz percnyi játék jutott a Celtic elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen.

Magyar Nemzet
2022. 10. 05. 19:11
Gulácsi Péter sérülés RB Leipzig
Gulácsi Péter sérülés RB Leipzig Forrás: twitter.com/RBLeipzig
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gulácsi Péternek, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgójának mindössze tíz perc jutott a Celtic elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen. A 32 éves hálóőr egy ártalmatlan mozdulat, passzolás közben feltehetően térdsérülést szenvedett, hordágyon kellett levinni a pályáról, miközben a lipcsei nézősereg a nevét skandálta. Janis Blaswich váltotta Gulácsit a kapuban.

Frissítés: Az RB Leipzig szerda este Twitter-oldalán rossz hírt közölt: Gulácsi elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében. A magyar futballistára további vizsgálatok várnak, ezután határozzák meg a visszatérése lehetséges időpontját, de várhatóan több hónapos kihagyás vár rá.

Borítókép: (Fotó: AFP/RONNY HARTMANN)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.