Hosszabbított a Ferencváros a semmiből felbukkant magyar védőjével

Az Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutott Ferencváros a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított 26 éves magyar balhátvédjével, Pászka Lóránddal.

Magyar Nemzet
2022. 10. 29. 13:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy éve ilyenkor még az NB II-ben szorgoskodott, majd az idén télen vitte el a kis Fradinak is nevezett Soroksárból a Ferencváros. Pászka Lóránddal nagyot fordult a világ, az első félszezonjában öt bajnokin kapta meg a lehetőség Sztanyiszlav Csercseszovtól, ezeken pedig négy gólpasszt jegyzett, köztük azon az Újpest elleni meccsen, amelyen a Fradi bebiztosította a 33. bajnoki aranyérmét, és a Puskás Arénában kezdőként lépett pályára a Paks elleni Mol Magyar Kupa-fináléban. A 2022–2023-as idényben a bajnokságban hat, az Európa-ligában négy meccsen is pályára lépett, ráadásul a Crvena zvezda elleni hazai találkozón az ő szöglete után fejelt a kapuba Samy Mmaee, ami győzelmet ért az FTC-nek.

A Ferencváros hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Pászka Lóránddal, de a közlemény arra nem tér ki, hogy mennyi időre szól a megállapodás. 

Borítókép: Pászka Lóránd egy éve még nem hitte volna, hogy ennyire megváltozik az élete (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.