Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo döntött a folytatásról

Sajtóhírek szerint a portugál csapatkapitányt, Cristiano Ronaldót a katari labdarúgó-világbajnokságon való korai kiesés sem tántorította el attól, hogy a jövőben is magára húzza a nemzeti csapat mezét.

Magyar Nemzet
2022. 12. 13. 14:55
Cristiano Ronaldo
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo gestures during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Morocco and Portugal at the Al-Thumama Stadium in Doha on December 10, 2022. (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szövetségi kapitányok sora távozott a katari világbajnokságot követően, és a futballisták közül is akadt, aki lemondta a válogatottságot a csalódást keltő kiesés miatt, de a hírek szerint nem tartozik utóbbi kategóriába. Portugália vb-címre éhes csapatkapitánya a torna előtt úgy nyilatkozott, hogy a luzitánok végső győzelme esetén felhagyna a futballal. Katarban viszont összetörtek az álmai azzal, hogy a válogatottja már a negyeddöntőben búcsúzott Marokkó ellenében, de a 37 éves támadó továbbra is sikerre éhes, és a Correio de Manha portugál napilap szerint még a 2024-es Európa-bajnokságon is szeretne részt venni, sőt azt is el tudja képzelni, hogy a 2026-os világbajnokságon is ott legyen – negyvenegy évesen.

Kérdés, hogy a játékoskeretbe egyáltalán beválogatnák-e a jelenleg a következő klubját kereső futballistát, tekintve, hogy már a mostani vb-n is csak epizódszerepet kapott, a kieséses szakasz mérkőzésein csupán csereként lépett pályára.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Walid Regragui szövetségi kapitány a marokkói válogatott sajtótájékoztatóján (Fotó: AFP/Karim Jaafar)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.