Portugália kiesett, Ronaldo zokogva vonult az öltözőbe + videó

Míg a marokkói futballisták a pályán történelmi sikerüket ünnepelték – vagyis hogy első afrikai csapatként jutottak elődöntőbe egy világbajnokságon –, a portugálok összetörtek, mert a negyeddöntőben elszenvedett 1-0-s vereséggel elbúcsúztak a katari tornától. A 37 éves Cristiano Ronaldo meglehetősen nehezen vette tudomásul, hogy valószínűleg soha nem lesz világbajnok, a szemét eltakarva, könnyek között vonult be az öltözőbe.

Magyar Nemzet
2022. 12. 10. 18:42
Morocco v Portugal: Quarter Final - FIFA World Cup Qatar 2022 Cristiano Ronaldo
DOHA, QATAR - DECEMBER 10: Cristiano Ronaldo #7 of Portugal reacts after losing the FIFA World Cup Qatar 2022 quarter final match against Morocco at Al Thumama Stadium on December 10, 2022 in Doha, Qatar. Evrim Aydin / Anadolu Agency (Photo by Evrim Aydin / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: Anadolu Agency via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

zsinórban másodszor is a kispadra szorult, de Marokkó ellen sem vele (a második félidőben becserélték), sem nélküle nem ment a portugál válogatottnak, és kiesett a katari világbajnokságról. A 37 éves klasszis zokogva vonult le a pályáról, feltehetően ez volt az utolsó világbajnoksága, és a trófeát most sem sikerült elhódítania.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Cristiano Ronaldo összeomlott a Marokkó elleni mérkőzés lefújását követően (Fotó: AFP/ANADOLU AGENCY/EVRIM AYDIN)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.