Új kapus a fedélzeten: vb-újonccal vágunk neki a kulcsmeccsnek

Kihasználta első cserelehetőségét a magyar válogatott a svédországi férfikézilabda-világbajnokságon: Leimeter Csabát a NEKA kapusa, Palacsics Kristóf váltja a keretben a Brazília elleni mai középdöntős mérkőzés előtt.

Szilágyi László (Göteborg)
2023. 01. 20. 9:32
null
Telki 20230103 kézilabda férfi válogatott edzés Fotó dömötör csaba Nemzeti Sport Palasics Kristóf Fotó: Dömötör Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új ember a fedélzeten a magyar férfikézilabda-válogatottban. Chema Rodríguez szövetségi kapitány élt a szabályok adta lehetőségekkel, a 18 fős keretben egy változást eszközölt a Brazília elleni mai középdöntős mérkőzés előtt. Leimeter Csaba helyett egy kapust, a NEKA játékosát, Palacsics Kristófot nevezte be a magyar keretbe. 

Vélhetően a magyar válogatott legutóbbi, Svédország elleni mérkőzésén ujjsérülést szenvedett Mikler Roland tehermentesítése miatt történt a változtatás.

A magyar válogatott ma este 18 órakor Brazília ellen játszik a vb középdöntőjében. Amennyiben nyer, majd a vasárnapi, Zöld-foki szigetek elleni mérkőzését is hozza, és közben Svédország nem veszít pontot Izlanddal és Portugáliával szemben, Chema Rodríguez csapata a második helyen továbbjutna a vb negyeddöntőjébe.

Borítókép: Vb-újonccal vágunk neki a kulcsmeccsnek (Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.