Kegyetlen: a földön fekve rúgta meg az ellenfele férfiasságát + fotó

Aljas szabálytalanságot követett el Mario Rui az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A Napoli portugál védője az Empoli csatárát, Fracesco Caputót találta el érzékeny területen. A meggondolatlan futballista piros lappal bűnhődött, és hosszabb eltiltásra számíthat.

Magyar Nemzet
2023. 02. 26. 8:35
Empoli FC v SSC Napoli - Serie A
Mario Rui of SSC Napoli argues with Francesco Caputo of Empoli FC during the Serie A match between Empoli FC and SSC Napoli at Stadio Carlo Castellani on February 25, 2023 in Empoli (FI), Italy (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha létezik teljesen felesleges szabálytalanság, akkor ez az volt. A Napoli 2-0-ra vezetett idegenben az Empoli ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombat esti mérkőzésén, újabb lépést tett az aranyérem felé. Úgy tűnt, a mérkőzés eldőlt, az eredmény a későbbiekben sem változott. Mario Rui, a vendég Napoli játékosa a 67. percben szörnyű tettre ragadtatta el magát: a hazaiak csatárának a férfiasságát rúgta meg, szándékosan, ráadásul a labda a közelben sem volt. 

Mario Rui a földön fekve intézte el Francesco Caputót    (Fotó: footballitalia.net)

A játékvezető a VAR segítségével kiszúrta az esetet, és piros lappal büntette az önmagáról megfeledkezett portugált, aki csapata két soron következő rangadóján, a Napoli, majd az Atalanta ellen sem léphet majd pályára. De az sem kizárt, hogy Mario Ruit hosszabb időre eltiltják a labdarúgással kapcsolatos tevékenységektől. 

Borítókép: Mario Rui (fehérben) piros lapot kapott (Fotó: Footballitalia.net)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.