Nem baj, ha nincs korai Fradi-gól a Leverkusen ellen + podcast

Nincs könnyű helyzetben a Ferencváros, amely az idegenben elszenvedett 2-0-s vereség után a Puskás Arénában, közel telt ház előtt próbálja meg kiharcolni a Bayer Leverkusen ellen a továbbjutást az Európa-liga nyolcaddöntőjéből. A feladat nehéz, de nem lehetetlen, derült ki az Origó-podcastból, amelyben a Magyar Nemzet és a Hír TV munkatársa volt a vendég.

Magyar Nemzet
2023. 03. 16. 14:18
TRAORÉ, Adama
Leverkusen, 2023. március 9. Szardar Azmun, a német csapat játékosa (b) és a ferencvárosi Adama Traoré a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjében, a Bayer Leverkusen - Ferencváros elsõ mérkõzésen a leverkuseni BayArenában 2023. március 9-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legtöbb nyilatkozatban azt lehetett olvasni, hogy ha a Fradi gyors gólt szerez a Leverkusen elleni hazai visszavágón, onnantól újra nyílttá válik a párharc, és a több tízezer magyar a lelátókon kiszurkolhatja a továbbjutást, ami óriási bravúr lenne. Ezzel szemben az Origó-podcast vendégei arra jutottak, hogy az sem baj, ha az első gól csak a 60. perc után születik meg, mert a hajrában is le lehet dolgozni a hátrányt, az ugyanakkor sokkal fontosabb, hogy a Fradi hazai pályán ne kapjon gólt. Az ugyanis szinte reménytelenné tenné a helyzetet a németek ellen. Hallgassa meg a beszélgetést!
 

Európa-liga nyolcaddöntő, visszavágó:
Ferencváros–Bayer Leverkusen
Puskás Aréna, csütörtök, 21.00 (tv: M4 Sport)
A párharc állása: 0-2.

Borítókép: nagy csatára van kilátás a Fradi és a Leverkusen visszavágóján (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.