Tízezer eurós borravalóval lepte meg a felszolgálót a boldog kapus

A müncheni szórakozóhelyen gyakran megfordulnak a német első osztályú bajnokság nagy csapatainak labdarúgói is.

Magyar Nemzet
Forrás: Bild2023. 04. 21. 11:15
Celebration,Event,With,Concept,Of,Dollar,Bank-notes,Splashing,Out,Of
121068817 Fotó: Jag_cz Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A müncheni Filmcasino nevű szórakozóhelyen ünnepelte a Burnley FC kapusa, hogy csapata feljutott az angol másodosztályból az első osztályba, a Premier League-be. Örömében hatalmas borravalót hagyott az egyik pincérnőnél – írta meg a Bild.

Chantal, a szerencsés felszolgálónő az elmondása szerint már kapott nagyobb borravalókat, de tízezer eurót azelőtt még soha. 

A kivételesen magas összeget a svájci születésű, de koszovói válogatott labdarúgó, a huszonnégy éves Arijanet Muric hagyta ott, rengeteg alkohol elfogyasztása után.

A hatalmas borravalót a felszolgáló megosztotta a kollégáival, de annyit félretett, hogy megvalósítsa nagy álmát, és vásároljon egy pomerániai bulldog kölyköt, akit Rolexnak nevezett el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.