Újabb világbajnok futballistát vádolnak szexuális zaklatással

Szexuális zaklatással vádolják Gonzalo Montielt, az argentin labdarúgó-válogatott védőjét, aki a tavalyi katari világbajnokság döntőjében a tizenegyespárbajban a vb-győzelmet jelentő büntetőt értékesítette a franciák ellen – írta a legolvasottabb spanyol sportlap, a Marca alapján az MTI.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 01. 10:41
MONTIEL, Gonzalo; LOZANO, Hirving
Loszaíl, 2022. november 26. Az argentin Gonzalo Montiel (j) és a mexikói Hirving Lozano a katari labdarúgó-világbajnokság második fordulójában, a C csoportban játszott Argentína-Mexikó mérkõzésen a Loszaíli Nemzeti Stadionban 2022. november 25-én. MTI/EPA/Friedemann Vogel Fotó: Friedemann Vogel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A madridi újság szerint a spanyol élvonalban a Sevillát erősítő játékos a feltételezett bűncselekményt 2019 elején, a futballista születésnapi partiján követte el csoportosan az argentin La Matanza városban. Az áldozat ügyvédje azt közölte, hogy

 fenyegetéseket kapott a játékos környezetéből, miután kapcsolatba lépett a rendvédelmi szervekkel, és a héten feljelentést tett az ügyben.

A 26 éves Montiel 2021 augusztusa óta játszik a Sevillában. Korábban odahaza a River Plate együttesében szerepelt, amellyel háromszor lett kupagyőztes, egyszer bajnok, 2018-ban pedig Libertadores Kupát nyert klubcsapatával. Az argentin válogatottban 23 mérkőzést játszott, és egy gólt szerzett.

Borítókép: Az argentin Gonzalo Montiel (jobbra) és a mexikói Hirving Lozano a katari labdarúgó-világbajnokság második fordulójában (Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.