Csercseszov kiakadt, nem lennénk a játékosai helyében

Nem repesett az örömtől a Ferencváros edzője, Sztanyiszlav Csercseszov, miután csapata 2-0-ra kikapott Kecskeméten a labdarúgó NB I rangadóján. Az orosz szakember az állítása szerint el fog beszélgetni a játékosaival a Kecskeméten látott hozzáállásukról.

Magyar Nemzet
2023. 05. 13. 21:53
CSERCSESZOV, Sztanyiszlav
Labdarúgó NB I - Kecskeméti TE-Ferencvárosi TC Fotó: Bús Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az erősen tartalékos és a meccs nagy részében motivációs problémákkal küzdő, már bajnok Ferencváros 2-0-ra kikapott Kecskeméten a labdarúgó NB I rangadóján. 

A mérkőzés után Sztanyiszlav a zöld-fehérek edzője az M4 Sportnak nyilatkozott a találkozó tanulságairól. Az orosz szakember sokatmondóan fogadkozott, elmondta, hogy „ami hiányzott a játékunkból, arról el fogok beszélgetni a fiúkkal”. Mélyebb elemzésbe nem bocsátkozott a bajnokcsapat edzője, de hozzátette, hogy gratulál a rangadó győztesének, a Kecskemétnek, és azt ígéri a szurkolóknak, hogy teljesen más mérkőzés lesz a jövő heti Debrecen elleni hazai találkozó, az utolsó meccs a szezonban a Groupama Arénában.

a Ferencváros válogatott védője elismerte, hogy a KTE motiváltabb volt a forduló rangadóján. – Itthon mindig nehezebb játszani. Mindig mindenki minket akar megverni, ehhez már hozzá vagyunk szokva. A Kecskemét nagyon motivált volt. Kicsit a körülmények is az ő kezükre játszottak, természetesen megpróbáltunk erre felkészülni, de ezúttal ez nem sikerült. A két csapat között most jelenleg 9 pont a távolság, és talán ez mutatja a két csapat közti különbséget. Úgy érzem, még annak ellenére is, hogy volt egy ötmeccses rossz szériánk, összességében szép idényünk volt – mondta a válogatott védő, aki távollétében a csapatkapitányi karszalagot viselte.

Borítókép: Csercseszov el fog beszélgetni a játékosokkal (Fotó: MTI/Bús Csaba) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.