A madridi érzelmű Beckham Messi után további Barca-játékosokat csábítgat

Az Inter Miami tulajdonosa, David Beckham a fejébe vette, hogy megerősíti az MLS-ben gyegélkedő csapatát. A tegnapi nagy fogás, a hétszeres aranylabdás Lionel Messi megszerzése után további barcelonai klasszisokat szeretne a klubhoz csábítani. Sergio Busquets és Luis Suárez követheti Messit Miamiban.

Magyar Nemzet
2023. 06. 08. 9:21
Spanish Super Cup between FC Barcelona and FC Sevilla
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (2nd-L) presents the cup to Barcelona's Spanish midfielder Sergio Busquets (2nd-R) next to Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (C) as they celebrate at the end of the Spanish Super Cup final between Sevilla FC and FC Barcelona at Ibn Batouta Stadium in the Moroccan city of Tangiers on August 12, 2018. Barcelona defeated Sevilla 2-1 to win the Spanish Super Cup. (Photo by FADEL SENNA / AFP) Fotó: FADEL SENNA / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 90min.com értesülései szerint után további, korábban a Barcelonában játszó labdarúgókat igazolhat az MLS Keleti Konferenciájában az utolsó helyen álló Inter Miami. A 2003 és 2007 között a Real Madridban futballozó David Beckham klubja a Barcától több mint 700 mérkőzés és 15 év után távozó Sergio Busquets mellett a brazil Grémióban futballozó, Luis Suárezt is elcsábíthatja.

Miamiban újra együtt focizhatnak        Fotó:  Llius Gene/AFP

A lap hangsúlyozza, hogy mielőtt Busquets elhagyta a Barcelonát, kijelentette, hogy nem szeretne Európában maradni, mert nem akart szeretett klubja ellen játszani. Állítólag az Inter Miami azóta próbált megegyezni a középpályással, és a következő 48 órában jelentheti be Busquets érkezését David Beckham klubja.

Messi és Busquets mellett egy harmadik barcelonai BL-győztes, a jelenleg a brazil élvonalbeli Gremiót erősítő uruguayi klasszis, Luis Suárez is Miamiban köthet ki. Ugyan Suárez brazíliai szerződése 2024-ig szól, de a lap szerint Beckhamék kivásárolhatják őt a kontraktusból.

Borítókép: A három korábbi barcelonai Miamiban egy csapatban futballozhat (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.