Kínos baki: kiszivárgott az Arsenal új sztárigazolásának fotója?

Terjed a fotó a Twitteren, ahol Kai Havertz már az Arsenal mezében pózol. A Chelsea német válogatott támadója Londonon belül válthat klubot, és ha a fotó hiteles, akkor a bejelentésre is sor kerülhet hamarosan. Sajtóhírek szerint a nagy Bajnokok Ligája-visszatérésre készülő Arsenal 65 millió fontot fizetne Havertzért.

Magyar Nemzet
2023. 06. 27. 13:45
Kalidou Koulibaly, Kai Havertz, Chelsea
Chelsea's Senegalese defender Kalidou Koulibaly (L) and Chelsea's German midfielder Kai Havertz applauds the fans following the English Premier League football match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge in London on January 5, 2023. Manchester City won the match 1-0. (Photo by Ben Stansall / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy fehér fal előtt áll az Arsenal mezében Kai Havertz azon a fotón, amely elterjedt a Twitteren, az angol médiában pedig arról cikkeznek, hogy kiszivárgott a kép a német válogatott játékos új klubjának fotózásáról. Íme a fotó:

Biztosak persze nem lehetünk abban, hogy nem egy manipulált képről van szó, mindenesetre egybehangzó angol értesülések erősítik meg, hogy Havertz hamarosan az Arsenal futballistája lesz, az átigazolási díj pedig 65 millió font lehet. A Chelsea 2020-ban 80 millió eurót fizetett érte a Leverkusennek.

A 24 éves támadó neve a csatárt kereső Bayern Münchennél is felvetődött, hiszen Thomas Tuchel jól ismeri őt, a 2021-es BL-döntőben Havertz szerezte a Manchester City elleni győztes gólt, amikor még Tuchel vezette a Chelsea-t. Úgy tűnik azonban, hogy az Arsenal lesz a befutó, nem a Bayern.

Havertz így elhagyja a süllyedő hajót, hiszen a Chelsea a következő idényben nem indulhat egyik európai kupában sem, miközben az Arsenal épp visszatér a legjobbak közé. Az ágyúsok a 2016–2017-es idény óta először szerepelnek majd a Bajnokok Ligája mezőnyében, miután a második helyen végeztek a Premier League-ben, sokáig nagy harcra késztetve a bajnok Manchester Cityt.

A német támadó 139 meccsen 32 gólt és 15 gólpasszt ért el a Chelsea-ben, és most ő lehet az Arsenal első nyári igazolása. A Chelsea-drukkerek nem örülnek a várható távozásának, fájdalmas pontként és szomorú napként írják le a kiszivárgott Arsenal-mezes fotó látványát. Közben az ágyúsok örülnek: – Nem is fogtam fel mennyire jó játékos, amíg meg nem láttam ebben a mezben – fűzte a képhez egyikük.

Borítókép: Kai Havertz elhagyhatja a Chelsea-t (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.