Újabb sztárjátékos kötelezte el magát a Real Madridhoz

Középpályásokból nem lesz hiány a Real Madridnál: a királyi gárda szerdán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított veterán futballistájával, Toni Kroosszal.

Magyar Nemzet
2023. 06. 21. 14:21
Real Madrid v Rayo Vallecano - LaLiga Santander Toni Kroos
Toni Kroos during the La Liga match between Real Madrid and Rayo Vallecano at Estadio Santiago Bernabeu on May 24, 2023 in Madrid, Spain. (Photo by Ruben de la Fuente Perez/NurPhoto) (Photo by Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

szerződése a hónap végén járt volna le a Real Madridnál, és eddig nem lehetett tudni, hogy a német világbajnok középpályás ezek után folytatja-e a pályafutását, és ha igen, azt melyik klubnál teszi meg. További találgatásokra immáron nincs szükség, a spanyol gigász ugyanis szerdán bejelentette: egyéves szerződéshosszabbításról állapodott meg a 33 éves futballistával, aki az Instagram-oldalán számolt be a jeles eseményről.

„Még nem végeztünk” – írta a jelek szerint további sikerekre vágyakozó Kroos, aki már így is elképesztő eredménysorral büszkélkedhet. A Bayern Münchentől való 2014-es átigazolása óta 417 tétmérkőzésen lépett pályára a Real mezében, és a madridi csapattal kilenc idény alatt húsz trófeát hódított el: négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, ötször a klubvilágbajnokságot, négyszer az Európai Szuperkupát, háromszor-háromszor a La Ligát és a Spanyol Szuperkupát, illetve egyszer a Király-kupát.

Carlo Ancelotti vezetőedzőnek a következő idényben aligha fog gondot jelenteni, hogy megtalálja a megfelelő középpályásokat, lesz választási lehetősége bőven. Az olasz szakember inkább azon töprenghet, hogy melyik sztárját hagyja ki a csapatból, hiszen Kroos mellett a közelmúltban is szerződést hosszabbított, ráadásul a Real Madrid egy hete leigazolta a kontinens egyik legkapósabb futballistáját, Jude Bellinghamet is.

Borítókép: Toni Kroos továbbra is a Real Madrid játékosa lesz (Fotó: AFP/NurPhoto/Rubén de la Fuente Pérez)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.