Ez rosszkor jött! Súlyos sérülés kínozza a Kecskemét alapemberét

A lett Riga elleni csütörtöki konferencialiga-selejtező mérkőzésre készülő Kecskemét labdarúgócsapata elveszítette az egyik alapemberét. A hétfői edzésen a csapat 23 éves középpályása, Nikitscher Tamás keresztszalag-szakadást szenvedett. Várhatóan hosszú hónapokra nélkülözi őt a klubja.

Magyar Nemzet
2023. 07. 25. 10:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elülső keresztszalag-szakadás miatt elveszítette egyik alapemberét, Nikitscher Tamást az NB I-ben szereplő, az előző szezonban ezüstérmes Kecskemét labdarúgócsapata. A középpályásra műtét vár, majd hónapokig rehabilitáción vesz részt.

– A pénteki edzőmeccsen egy szerencsétlen eset után a földre érkeztem. Sajnos azonnal éreztem, hogy nagy a baj, hallottam egy reccsenést, mintha a térdem sem a szokásos módon mozdult volna el. Tudatosan készítettem ezután magam a legrosszabbra, így nem is ért meglepetésként, amikor másnap közölték velem a diagnózist. Öröm az ürömben, hogy az oldalszalagok csak meghúzódtak. Őszinte leszek, csak az bánt, hogy nem tudok a csapat és a klub rendelkezésére állni. Reálisan látom a helyzetet, ez egy hosszabb és keményebb időszak lesz számomra, de tudom, hogy a klub, a családom, a párom, a csapattársak, a stáb, a menedzserem, szóval tényleg mindenki mellettem áll – nyilatkozta Nikitscher a klub honlapjának.

Nikitscher 2023 januárjában igazolt Kecskemétre az NB II-es Pécstől, a tavasszal 17 meccsből 14-en pályára lépett.  

Borítókép: Nikitscher Tamás kiesése érzékeny veszteség (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.