Liverpool egyik klasszisának búcsút int, a csatár már Szaúd-Arábiában van

Gyakorlatilag már tényként kezelhetjük, hogy Roberto Firmino Szaúd-Arábiában az al-Ahlinál folytatja pályafutását. A Liverpool 31 éves brazil támadója már átesett az orvosi vizsgálatok első felén.

Magyar Nemzet
2023. 07. 04. 13:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

befutott a Liverpool csapatához, amelyet Roberto Firmino elhagy. A 31 éves brazil támadó 2015-ben érkezett a Poolhoz, és 362 meccsen 111 gólt szerzett, a legutóbbi szezonban 13-szor volt eredményes, a bajnokságban – itt a Vörösök az ötödik helyen végeztek – 11-szer vette be az ellenfelek kapuját. 2019-ben Bajnokok Ligája-győztes lett, 2020-ban pedig angol bajnoki címet szerzett. S bár Jürgen Klopp vezetőedő marasztalta, az 55-szöros brazil válogatott csatár lezárta a liverpooli pályafutását, lejárt a szerződése, és Szaúd-Arábiában folytatja, az al-Ahli csapatában.

Az átigazolások terén jól értesült Fabrizio Romano arról számolt be, hogy Firmino már túl van az orvosi vizsgálatok első felén,az al-Ahli hamarosan bejelenti a leigazolását, s a támadó 2026-ig ír alá. Az al-Ahlihoz igazolt a napokban a Chelsea-től Édouard Mendy, a szenegáli válogatott kapusa is.

Borítókép: A brazil támadót már nem láthatjuk a Liverpool mezében (Forrás: Twitter/Roberto Firmino)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.