Messi megérkezett Miamiba – de mi történt a térdével?

Lionel Messi megérkezett Miamiba. Méghozzá nem egyedül, a családja, a felesége és a három gyereke is vele tartott. A világbajnok sztárt, valamint a szintén a csapathoz igazolt Sergio Busquetset és talán Jordi Albát is helyi idő szerint szerda délután hatkor mutatják be az Inter Miami stadionjában.

Magyar Nemzet
2023. 07. 12. 8:03
Lionel Messi
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

kedden magánrepülőgéppel érkezett meg Miamiba, egészen pontosan a Fort Lauderdale-i repülőtérre. A világbajnok klasszis családostul érkezett, miként arról a landolás után készített videó is árulkodik. Messi rózsaszínű, a felesége pedig egészen rövid fehér shortot viselt a felvétel szerint.

A Miami Herald lap részletesen beszámol a fogadtatási ceremóniáról. E szerint Messit szerdán helyi idő szerint délután hattól mutatják be új klubja, az Inter Miami stadionjában. A bérletesek ingyen lehetnek jelen az eseményen, a kevés fennmaradó jegyért hatalmas az érdeklődés, amint arról az Inter Mimai alábbi bejegyzése is árulkodi.

Busquets is megjött, Jordi Alba érkezése bizonytalan

Nemcsak Messi, hanem az egykori barcelonai csapattárs, Sergio Busquets is ekkor mutatkozik be a közönségnek. A szintén exbarcelonai Jordi Alba is immár az Inter Miami játékosa, az ő érkezése azonban még bizonytalan, mert a felesége várandós és bármely pillanatban megszülethet a gyermekük.

Messi térde
A furcsa beállítású fotó Messiről

Messi július 21-én mutatkozhat be új csapatában a mexikói Cruz Azul elleni Ligakupa-meccsen. Már amennyiben egészséges lesz természetesen. Messi ugyanis az Instagramon posztolt egy képet, amivel többeket megijesztett, merthogy a bal térde egészen furcsán mutat rajta. Aztán kiderítették, nincs gond, csupán Messi erős combizma a ludas a különös felvételért.

Messit túlzás nélkül úgy várják, mint a megváltót, hiszen az Inter Miami 21 mérkőzés után a keleti főcsoport utolsó helyén áll az amerikai ligában, az MLS-ben.

Borítókép: Lionel Messi szerdán köszönti az Inter Miami szurkolóit (Fotó: MTI)

 

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.