Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Kiderült, kivel játszhatna a Fradi a Konferencialiga-csoportkörért

Az Európai Labdarúgó-szövetség svájci központjában kisorsolták a Konferencialiga negyedik selejtezőkörének a párosítását. A Ferencváros a Zalgiris Vilnius–Häcken párharc vesztesével játszhat a csoportkörbe jutásért, ha sikeresen veszi a máltai Hamrun Spartans elleni akadályt.

Magyar Nemzet
2023. 08. 07. 14:32
Labdarúgó Kl-selejtező - Ferencvárosi TC - Shamrock Rovers Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A svájci Nyonban kisorsolták a Konferencialiga rájátszásának a párharcait. A máltai Hamrun elleni esetleges továbbjutása esetén a Ferencváros a harmadik fordulóban a Zalgiris Vilnius–Häcken párharc vesztesével játszhat a csoportkörbe jutásért. Érdekes adalék, hogy a svéd Häckent, csakúgy, mint a magyar bajnokot a feröeri Klaksvík búcsúztatta a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A Konferencialiga negyedik selejtezőkörének hivatalos játéknapjai: augusztus 24. és 31., az FTC a visszavágót hazai pályán játssza. Ehhez mindenek előtt túl kell jutnia a máltai Hamrun elleni párharcon.

Borítókép: Az ellenfelek köre kettőre szűkült (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.