Magyar válogatott játékost hív haza a Vidi

A nyáron jelentősen átalakult, a bajnokságot két vereséggel kezdő Fehérvár FC erősítésre készül. Lapinformációk szerint a Vidi fontolgatja a 32-szeres válogatott középpályás, a jelenleg Dunaszerdahelyen futballozó Kalmár Zsolt leigazolását.

Magyar Nemzet
2023. 08. 10. 8:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sportál és az Nb1.hu is arról ír, hogy a Fehérvár FC legújabb kiszemeltje a Dunaszedahely 32-szeres magyar válogatott középpályása, Kalmár Zsolt. A DAC csapatkapitánya kilenc év után futballozhatna újra a magyar élvonalban. A 28 éves játékos a 2013–14-es szezonban szerepelt legutóbb a magyar élvonalban, azóta megfordult a német RB Leipzig és az FSV Frankfurt, a dán Bröndby és 2017 óta a szlovákiai Dunaszerdahely csapatában.

A DAC csapatkapitánya Fehérvárra készül                               Fotó: Illyés Tibor/MTI

A Fehérvár FC szerdán jelentette be, hogy vételi opcióval kölcsönveszi a Puskás Akadémia válogatott kerettag kapusát, Tóth Balázst. A klub tulajdonosa, Garancsi István a nyáron ismertette, hogy a főszponzor Mol kivonulása után a fehérvári klub más polcra került, immár nem a bajnoki cím és a nemzetközi kupaszereplés kiharcolása a reális cél Székesfehérváron.

A fehérvári csapat két vereséggel kezdte a labdarúgó NB I 2023–24-es szezonját: az első fordulóban Újpesten, a legutóbbi játéknapon a címvédő Ferencváros ellen maradt alul.

Borítókép: Kalmár Zsolt visszatérhet az NB I-be (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.