Mourinho Rómáját bombagólokkal sokkolta a korábbi Lazio-játékos + videó

Az olasz labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában az AS Roma hazai pályán nem bírt a korábbi Vidi-edző, Paulo Sousa csapatával, a Salernitánával. Antonio Candreva, a korábbi Lazio-játékos bődületes gólokat lőtt a 2-2-re végződő találkozón.

Magyar Nemzet
2023. 08. 20. 21:04
AS Roma v US Salernitana - Serie A TIM
SPORT-SOCCER-AS-ROMA-US-SALERNITANA/REPORT Antonio Candreva of U.S. Salernitana 1919 score 1-1 during the 1st day of the Serie A Championship between A.S. Rome - U.S. Salernitana 1919 on August 20, 2023 at the Olympic Stadium in Rome, Italy. (Photo by Domenico Cippitelli/NurPhoto) (Photo by Domenico Cippitelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: Europress/AFP/Domenico Cippitelli
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utolsó 10 percben mentett pontot az AS Roma a Salernitana ellen a Serie A rajtján. José Mourinho együttese Andrea Belotti góljával szerzett vezetést a Stadio Olimpicóban, erre válaszolt a vendég csapat, a korábbi Videoton-edző, Paulo Sousa vezette Salernitana. Antonio Candreva, a 2012 és 2016 között a Lazioban futballozó szélső előbb felvarrta a labdát a felső sarokba.

Majd megmutatta, hogy abszolút kétlábas. Egy keresztlabdát átvett, majd a gyengébbik lábával látványosan csavart a hosszú sarokba, Ezzel vette át a vezetést a salernói csapat a találkozó 49. percében.

Bő negyedórával később José Mourinho négy helyen változtatott: beküldte a nyáron szerződtetett honfitársát, Renato Sanchest, az argentin világbajnok Leandro Paredest, a lengyel Nicola Zalewkit és a holland Rick Karsdoorpot, végül nyolc perccel a lefújás előtt Belotti állította be a végeredményt.

Az előző szezonban Európa-liga döntős AS Roma 2-2-es döntetlennel rajtolt a Serie A-ban.

Borítókép: Antonio Candreva két bombagólt szerzett (Fotó: AFP) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.