Szoboszlai tiszteletére szurkolói dal született Liverpoolban + videó

Szoboszlai Dominik a hétvégén megszerezte az első gólját a Premier League-ben, a Liverpool szurkolói dalt írtak a magyar középpályás tiszteletére. Egyelőre csak a kocsmában lehetett hallani a nótát, de csak idő és még néhány Szoboszlai-gól kérdése, hogy mikor csendül fel a szerzemény az Anfield Roadon.

Magyar Nemzet
2023. 09. 05. 8:47
Liverpool FC v Aston Villa - Premier League
LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 03: Dominik Szoboszlai of Liverpool celebrates after scoring the team's first goal during the Premier League match between Liverpool FC and Aston Villa at Anfield on September 03, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Matt McNulty/Getty Images) Fotó: Getty Images/Matt McNulty
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

meghódította Angliát. A magyar labdarúgó-válogatott középpályása a nyáron szerződött Liverpoolba, eddig csapata mind a négy Premier League-mérkőzését végigjátszotta, az előző fordulóban az Aston Villa ellen megszerezte első gólját az angol bajnokságban. Nem csak edzője, Jürgen Klopp áradozik a 22 éves magyar középpályásról, a szurkolókat is levette a lábáról a korábbi lipcsei futballista.

Liverpool FC v Aston Villa - Premier League
Szoboszlai Dominik Fotó: Matt McNulty

 A Liverpool drukkerei új dallal hálálták meg a szépségdíjas találatot. Az új szerzeményt a legendás Whitney Houston egyik legnagyobb slágere, az I Wanna Dance with Somebody című zeneszám ihlette. Íme, a dal, amit egy kocsma teraszán rögzítettek:

És a fordítás: Szoboszlaival akarok táncolni. Szoboszlaival akarom érezni a forróságot. Igen, Szoboszlaival akarok táncolni. Szoboszlaival, aki szeret engem… 

Szoboszlai Dominik a héten, csütörtökön a magyar válogatottat csapatkapitányként vezeti Belgrádban a Szerbia elleni Eb-selejtező mérkőzésen. csapata vasárnap Csehország ellen lép pályára a Puskás Arénában felkészülési mérkőzésen.

Borítókép: Szoboszlai Dominik nagyon népszerű Liverpoolban (Fotó: AFP)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.