Szoboszlai Dominik egy szívvel jelezte, hogy hazatért + fotó

Szoboszlai Dominik már itthon készül a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két Eb-selejtező mérkőzésére. A válogatott csapatkapitánya az Instagramon jelezte, hogy elhagyta Liverpoolt.

2023. 10. 09. 8:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton Szerbiát fogadja Eb-selejtezőn, három nappal később Litvániában lép pályára Eb-selejtező mérkőzésen. A válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik vasárnap este, néhány órával azután, hogy ismét végigjátszotta a Liverpool Brighton elleni 2-2-re végződő bajnoki mérkőzését megérkezett Magyarországra. A középpályás erről az Instagram-oldalán posztolt. A válogatott keret hétfőtől Telkiben az Eb-selejtezőkre.

Szoboszlai szombaton a válogatottban futballozhat      Fotó: Mirkó István

Borítókép: Szoboszlai Dominik hazatért (Fotó: Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.