Cristiano Ronaldo és Lionel Messi újra összecsap

Al-Nasszr–Inter Miami meccset még nem várt így a világ. Ez már nem az El Clásico lesz, de Cristiano Ronaldo és Lionel Messi februárban újra egymás ellen léphet pályára.

2023. 11. 21. 19:08
Cristiano Ronaldo Lionel Messi
Fotó: ESPN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A XXI. század világfutballjának két legmeghatározóbb játékosa, és számos mérkőzésen találkozott már pályafutása során. Mind a portugál, mind az argentin klasszis karrierje a végéhez közeledik, s miután Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiában, Lionel Messi pedig az Egyesült Államokban rúgja a labdát, azt gondolhattuk, hogy az útjaik már nem keresztezik egymást.

Cristiano Ronaldo Lionel Messi
Cristiano Ronaldo és Lionel Messi (Forrás: X/Fox Soccer)

2024 februárjában azonban összecsap a Cristiano Ronaldo nevével fémjelzett al-Nasszr és a Lionel Messi vezette Inter Miami. A Rijád Szezon Kupán a két klub mellett még a szintén szaúdi al-Hilal vesz részt, de értelemszerűen nem a trófea adja majd az esemény rangját.

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi egymás ellen

Messze nem ez lesz Ronaldo és Messi legfontosabb egymás elleni meccse, ugyanakkor reklámfogásnak kiváló. Jó esély van rá, hogy utoljára játszik egymás ellen a két klasszis, s így is reklámozzák a mérkőzést, a Michael Jordan-sorozat után szabadon utolsó táncként.

Borítókép: Cristiano Ronaldo és Lionel Messi (Fotó: ESPN)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.