Rejtélyes kutyatámadás történt karácsonykor, egy sztársportoló az áldozat

Rosszul sült el a karácsony Aaron Gordonnak, az NBA-címvédő Denver Nuggets amerikai kosárlabdázójának. Gordon kutyatámadás áldozata lett, a kéz- és arcsérüléseit összesen huszonegy öltéssel kellett összevarrni – írja az Origó.

Forrás: Origo2023. 12. 28. 10:15
NBA - Denver Nuggets at Atlanta Hawks
epa11023864 Denver Nuggets forward Aaron Gordon (L) in action against Atlanta Hawks guard Dejounte Murray (C) and Hawks forward Onyeka Okongwu (R) during the second half of the NBA basketball game between the Denver Nuggets and the Atlanta Hawks at State Farm Arena in Atlanta, Georgia, USA, 11 December 2023. EPA/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT Fotó: ERIK S. LESSER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves, 203 centi magas Aaron Gordon karácsony első napján még pályára lépett a Golden State Warriors ellen 120-114-re megnyert rangadón, amit 16 ponttal és 10 lepattanóval zárt, majd este megtörtént a baj. A különböző amerikai források nem említik, hogy a saját kutyája támadta-e meg, de azt leírják, hogy a játékos kéz- és arcsérüléseit összesen 21 öltéssel kellett összevarrni.

Gordon
Aaron Gordon megjárta Forrás: X/EssentiallySports

Aaron Gordon itt még nem tudta, mi vár rá este:

Aaron Gordon hosszú időre kidőlhetett

A Nuggets által kiadott közlemény csak annyit ír, hogy határozatlan ideig nem számíthatnak Gordon játékára, de a kosaras a körülményekhez képest jól van.

A közösségi médiában mindenesetre megjelent egy fotó, amelyen vélhetően a „bűnös” eb láható. Az egyik hozzászóló szerint már a fotón is úgy néz Gordonra, mint egy finom falatra…

Forrás: X/Omar Vasconez

Egy öt évvel ezelőtti képen:

 

Aaron Gordont a 2014-es draft első körének negyedik helyén vitte el az Orlando Magic, ahol egészen 2021-ig játszott, ekkor került a Denver Nuggets csapatához, amelyikkel 2023 júniusában a franchise első bajnoki címét ünnepelhette – említi az Origó cikke.

Gordon az idei szezonban meccsenként 13,6 pontot, 6,9 lepattanót és 3,4 asszisztot jegyzett a Nuggetsben.

Sokak számára onnan lehet ismerős a neve, hogy 2016-ban és 2020-ban is második lett az All-Star-gála zsákolóversenyén, illetve, hogy ő a legjobb cimborája Nikola Jokicsnak, akivel idén nyáron Szerbiában például együtt múlatták az időt az ügetőn.

Borítókép: Aaron Gordon akcióban (Fotó: EPA/Erik S. Lesser)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.