Amerikában próbálhat szerencsét a nyáron a magyar center

Kiss Virág, a török Mersin magyar válogatott kosárlabdázója nagy lehetőséget kap: az észak-amerikai profi ligában, az WNBA-ben szereplő Los Angeles Sperks is felfigyelt a teljesítményére, és meghívta a centert a nyári edzőtáborába.

Forrás: MTI2024. 02. 03. 17:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiss Virág, a török Mersin magyar válogatott kosárlabdázója edzőtábori megállapodást kötött az észak-amerikai női profi ligában (WNBA) szereplő Los Angeles Sparksszal. Az amerikai csapat a közösségi oldalain üdvözölte a 25 éves magyar játékost, aki török együttesével bejutott a női Euroliga negyeddöntőjébe. Kiss Virág ott van a magyar válogatott 15 fős keretében, amely jövő csütörtöktől vasárnapig az olimpiai kvótáért küzd majd Sopronban. Az előző kiírásban a Los Angeles Sparks 17 győzelemmel és 23 vereséggel a tabella 9. helyén zárt a WNBA-ben, így nem jutott be a rájátszásba. A 2024-es szezon május 14-én rajtol, de július 21. és augusztus 14. között olimpiai szünetet tart, majd az alapszakasz szeptember 19-én ér véget.

Borítókép: Kiss Virág kulcsembere a magyar válogatottnak (Fotó: Fiba.com)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.