Súlyos sérüléseket szenvedett a fiú, aki megégett az újpesti stadion lelátóján

Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a múlt vasárnapi Újpest–Fradi mérkőzésen megégett szurkoló ügyében. A 16 éves fiú édesanyja azt állítja, hogy senki nem hívott segítséget gyermekéhez.

2024. 02. 27. 12:38
Újpest - FTC
Fotó: Ladóczki Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, egy szurkoló égési sérüléseket szenvedett az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában vasárnap lejátszott, 5-0-s vendéggyőzelemmel zárult Újpest–Ferencváros derbin. Az illetőnek az Újpest-szurkolók görögtüzes bemutatójánál egy parázs bepattant a ruhájába, ami kigyulladt.

Friss hírek a sérültről

Kedden a Bors arról számolt be, hogy az érintett szurkolót kórházba szállították, miután másodfokú égési sérüléseket szenvedett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményt adott ki az esettel kapcsolatban.

– Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást, az ügy összes körülményének tisztázása folyamatban van – közölte a BRFK az Atv.hu-val.

Cikkében a Bors azt írta, hogy a megégett szurkoló egy 16 éves fiú. Édesanyja az ATV-nek azt állítja, hogy senki nem hívott segítséget fiához, akinek 15 éves osztálytársa oltotta el a tüzet.

Borítókép: Valaki most pórul járt az Újpest-drukkerek görögtüzes bemutatója miatt (Fotó: Ladóczki Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.