Röhög a futballvilág, a brazil rangadó komikus jelenetsora mindent visz! + videó

Brazíliában majd áprilisban kezdődik a „hagyományos” labdarúgó-bajnokság, a Série A, de a csapatok már egy ideje pályán vannak, és a regionális bajnokságokban vasárnap egy rangadóra is sor került, két nagy múltú csapat, a Fluminense és a Botafogo találkozott. A Botafogo idegenben 4-2-re nyert, de az összecsapás nem csak a hat gól miatt marad emlékezetes.

2024. 03. 04. 17:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Botafogo a 90. percben Marlon Freitas 11-esével 3-2-es vezetéshez jutott, ám még messze volt a vége. A felvételeken azt láthatjuk, hogy a hosszabbításból öt perc telt el, és a vendégektől Yarlen az alapvonalon kívül fekszik a földön, fájdalmasan fogja a fejét, de mivel a játéktéren kívül van, a meccs zajlik. Egyik csapattársa, Hugo odarohan hozzá, azonban nem azért, hogy arról érdeklődjön, nagy-e a baj, hanem gyorsan behúzza a pályára! Ebben az esetben a játékvezetőnek meg kell állítania a játékot, így lehet az időt húzni, levegőhöz lehet jutni. A Fluminense játékosai viszont egyenlíteni szeretnének, így ketten is odaszaladnak Yarlenhez, és a kapus Felipe Alves a két lábánál fogva lehúzza a pályáról. A beteg pedig már nem is olyan nagyon beteg… A komédia harmadik felvonásában Yarlent a vendégek visszataszigálják a pályára, hogy újra ott essen össze. Ezeken a jeleneteken nevet most a futballvilág. De azt is mondhatjuk, hogy hangosan röhög.

Ezen a felvételen az is látható, hogy Yarlen ráncigálása után némi vita is támadt a felek között:

 

A ráadásban aztán a Botafogo a 103. percben szerzett még egy gólt, Emerson Urso találata előtt a gólpasszt pedig Hugo adta, remekül ívelte a labdát csapattársa fejére (2-4).

 

A találkozó góljai, mert azért volt futball is:

Borítókép: A mulatságos jelenetek (Forrás: X/ESPN FC)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.