Jürgen Klopp szerint járt volna még egy tizenegyes a Liverpoolnak

A Liverpool Szoboszlai Dominikkal a kezdőjében 1-1-re végzett az Anfield Roadon a Manchester Cityvel. Jürgen Klopp menedzser a találkozót követő sajtótájékoztatón dicsérte a csapatát, és elmondta, szerinte járt volna még egy tizenegyes nekik a meccs utolsó perceiben.

2024. 03. 10. 21:13
null
Liverpool's German manager Jurgen Klopp embraces Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola at the end of the English Premier League football match between Liverpool and Manchester City at Anfield in Liverpool, north west England on March 10, 2024. The Match ended in a draw at 1-1. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Döntetlennel, 1-1-gyel ért véget a Premier League csúcsrangadója a Liverpool és a Manchester City között. Mindkét oldalon több helyzet maradt ki, a Liverpool a második félidőben valamivel közelebb állt a győzelemhez. a sérülésből való visszatérése után először kapott helyet a kezdőcsapatban, és Jürgen Klopp a 61. percben cserélte le, nyilvánvalóan nem a teljesítménye miatt, mert kimondottan jól futballozott. Jürgen Klopp a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón egyik játékosáról sem szólt külön, elsőként azt emelte ki, hogy nagyon jó meccset láthattak a nézők, majd beszélt arról, hogy járt-e volna a Liverpoolnak az utolsó percekben egy második tizenegyes. 

Ezért járt volna a büntető Klopp szerint  (Forrás: Facebook)

– Igen, de bármit is mondok most, ez nem fog változni. Ha magasra emelt lábbal mellkason talál a védő egy támadót, akkor nem számít, hogy előtte vagy utána hozzáért-e a labdához. Ez egyértelmű szabálytalanság. Szerettem volna megkapni a büntetőt, de amit mondok, nem változtat ezen, ezt megtanultam.

A döntetlennek az Arsenal örülhetett a legjobban nevető harmadikként, mert így a tabella élére állt. Jürgen Klopp szerint a Liverpool, az Arsenal és a Manchester City versenyfutása a bajnoki aranyéremért még teljesen nyílt. Nagy a nyomás, a program sűrű, és örült, hogy néhány játékosa felépült a sérülésből, ezért tudta alakítani a csapatot menet közben is. Lelkesen beszélt arról is, hogy a Liverpool komoly gondokat tudott okozni a Manchester Citynek, elégedett a teljesítménnyel. 

Borítókép: Jürgen Klopp megölelte a mérkőzés után Josep Guardiolát (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.