Szoboszlai Dominik a Liverpoolról: Irány vissza a BL-be!

Szoboszlai Dominik természetesen örül annak, hogy góllal járult hozzá a Liverpool 5-1-es győzelméhez a Sparta Praha vendégeként a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében. A magyar válogatott csapatkapitánya ugyanakkor azt is kimondta, nem szeretne túl sok időt az El-ben tölteni, alig várja, hogy a következő idényben ismét a Bajnokok Ligájában futballozzon.

2024. 03. 07. 22:06
Liverpool
PRAGUE, CZECH REPUBLIC - MARCH 07: Virgil van Dijk of Liverpool applauds the fans with teammates after the team's victory in the UEFA Europa League 2023/24 round of 16 first leg match between AC Sparta Praha and Liverpool FC at Letna Stadium on March 07, 2024 in Prague, Czech Republic. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images) Fotó: Getty Images/Alexander Hassenstein
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Örülök, hogy megszereztem az első gólomat az Európa-ligában, remélem, nem is az utolsót. Volt már pár nemzetközi gólom a BL-ben, most elkezdtem itt is, remélem, folytatom is, de jövőre irány vissza a BL-be – kezdte az értékelését a Sparta Praha–Liverpool (1-5) mérkőzés után az M4 Sportnak nyilatkozva.

SZoboszlai DOminik, Liverpool, sparta praha, európa-liga, bajnokok ligája, manchester city
Szoboszlai Dominik rúgta a Liverpool ötödik gólját. Forrás: Liverpool FC

Világos beszéd. Nem rossz az Európa-liga, de a Bajnokok Ligája az igazi nemzetközi porond. Szoboszlai ezután arról beszélt, kicsit váratlanul érte a csere, szinte bemelegítés nélkül kellett beállnia. 

– Az első helyzetnél passzoltam, a másodiknál lőttem, a harmadiknál passzoltam, a negyediknél lőttem, ilyen egyszerű

– így jellemezte a gólját, majd elárulta, Jürgen Klopp a meccs közben azért hívta ki, hogy figyelmeztesse, Mac Allister cseréje miatt jobban kell ügyelnie a védekezésre. 

Természetesen szóba került a Manchester City elleni szombati rangadó is.

– Ki tudtuk zárni a City-meccset, tovább akarunk menni a következő körbe, nem iszunk előre a medve bőrére, de jó úton haladunk. Most már a City elleni meccsre koncentrálunk. Nagy meccs lesz, de készen állunk – jelentette ki Szoboszlai.

 

Borítókép: A mérkőzés végén Szoboszlai is megköszönte a Liverpool-szurkolók támogatását (Fotó: Getty Images)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.