Piszkos húzásról beszélt a City sztárja, miután a Liverpool az élre állt

A Premier League legutóbbi fordulójának legnagyobb rangadója 0-0-s döntetlennel ért véget a Manchester City és az Arsenal között. A hétvége győztese így a Liverpool lett, amely átvette a vezetést a bajnokságban. Manuel Akanji, a City svájci védője piszkos húzásról beszél.

2024. 04. 01. 20:56
AKANJI, Manuel; NÚNEZ, Darwin
Liverpool, 2024. március 10. Darwin Nunez, a Liverpool (b) és Manuel Akanji, a Manchester City játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. március 10-i játéknapján a liverpooli Anfield stadionban. MTI/AP/Jon Super Fotó: Jon Super
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hétvégi forduló előtt még az Arsenal vezette a Premier League-et, de a Manchester City elleni döntetlen után a Liverpool két ponttal elhúzott az ágyúsoktól és hárommal a címvédőtől. Legalább ilyen jó hír lehet Jürgen Klopp csapatának, hogy a két legnagyobb rivális még az egymás elleni meccsük után is marakodásra pocsékolta az energiáját.

A City svájci védője, Manuel Akanji az angol Mirror cikke szerint „piszkos trükkök” miatt méltatlankodott.

– Nem értettem a játékvezető ítéleteit – idézte a lap Akanjit. – Az első félidőben Kai Havertz késve lépett oda Stefan Ortegának, ami egyértelműen sárga lapot ért volna, de megúszta. Jorginho két, sárga lapos taktikai szabálytalansággal maradt a pályán. Nem könnyű az ennyire mélyen betömörülő ellenfelet feltörni, akkor pedig pláne nem, ha büntetlenül szabálytalankodhatnak.

Pluszpont az utólagos panaszkodásért persze nem jár, így piszkos trükkök ide vagy oda, a Liverpool várja pole pozícióból az utolsó kilenc meccset.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.