Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Bellingham ezt hogy lőtte be az edzésen?! – már egymillióan nézték meg + videó

Nem mondhatjuk, hogy az angol válogatott csak könnyed átmozgató edzésekkel készül a labdarúgó Európa-bajnokságra. Jude Bellingham pedig nem akármilyen gólt szerzett az egymás közti játékban.

2024. 06. 13. 8:11
Jude Bellingham szeme a labdán az angol válogatott edzésén Forrás: X/England
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európa-bajnokságon az angolok a C csoportban a dánokkal, a szerbekkel és a szlovénekkel vannak együtt, s ha a Real Madrid klasszisa a meccseken is úgy trükközik, mint a legutóbbi edzésen, akkor  tarthatnak tőle a védők. Gareth Southgate szövetségi kapitány egymás közti játékot is betett a programba, amit mindenki komolyan vett. Nagyon kis kapukba kellett betalálni, de azért ez összejött a legügyesebbeknek. Bellinghamnek, még sarokkal is. Az angol válogatott X-oldalán már egymillióan nézték meg a jelenetet,


Ez pedig egy másik jelenet az edzésről, nagyon figyelni kell, hogy éppen hol is van a labda:


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.