Következő mérkőzések
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Cristiano Ronaldo teljesen összetört az Európa-bajnokság előtt + videó

Drámai körülmények között kapott ki a szaúdi kupadöntőben Cristiano Ronaldo csapata péntek éjjel. A három piros lapot hozó finálét tizenegyespárbajban veszítette el az al-Nasszr, pedig Ronaldo egy csodálatos ollózással centikre volt egy óriási góltól, így nem jó szájízzel készülhet a közelgő Európa-bajnokságra, amit jelez, hogy nem bírt a könnyeivel a vereség után.

2024. 06. 01. 8:24
Saudi Super Cup - Al-Hilal vs Al-Nassr
Drámai körülmények között kapott ki a szaúdi kupadöntőben Cristiano Ronaldo csapata. Fotó: EPA/ALI HAIDER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az al-Hilal győzelmével zárult a Szaúdi Király Kupa: 1-1-es döntetlen után tizenegyespárbajban 5-4-re győzött az al-Nasszr ellen. A vezető gólt az Európából is jól ismert, szerb válogatott Alekszandar Mitrovics szerezte meg az al-Hilalnak már a 7. percben, amire a túloldalon kezdő egy csodálatos ollózással válaszolhatott volna – gyönyörű lövése a kapufán halt el.

Saudi Super Cup - Al-Hilal vs Al-Nassr
Cristiano Ronaldo fut a trófeák után Szaúd-Arábiában, de hiába (Fotó: EPA/Ali Haider)

Az 56. percben emberhátrányba is került az al-Nasszr, miután David Ospina kapus a tizenhatoson kívül ért kézzel a labdához, amiért piros lapot kapott. Ennek ellenére a 88. percben Ajman Jahja góljával egyenlítettek Ronaldóék, miközben az al-Hilal is begyűjtött két piros lapot még a hosszabbítás előtt.

A zokogó Ronaldo trófea nélkül maradt idén

A kupa sorsa drámai tizenegyespárbajban dőlt el, amelyben Ronaldo nem hibázott, de csapata kikapott. Ronaldo így idén semmit sem nyert az al-Nasszr színeiben, hiszen a kupa mellett a bajnokságban is második lett csapata az al-Hilal mögött. A maximalista portugál így vélhetően bosszúsan csatlakozik a portugál válogatott keretéhez, amely a június 14-én kezdődő németországi Európa-bajnokságra készül. Mi több, teljesen összetört, és elsírta magát a vereség után:

Ronaldo csodás ollózása nem ért gólt:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.