Kisütött a nap a magyar szurkolók felett Németországban + élő videó

Szerdán 18 órakor a magyar labdarúgó-válogatott Stuttgartban játssza második meccsét a 2024-es foci Eb-n. Magyarország ellenfele Németország lesz, a rendező ellen szükség van a bravúrra. A városban a magyar szurkolók közösen vonulnak a mérkőzés helyszínére.

2024. 06. 19. 15:02
Magyar szurkolók foci Eb 2024
A magyar szurkolók bravúrban bíznak Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán elkezdődött a labdarúgó Európa-bajnokság második fordulója, s ezen a napon pályára lép a magyar válogatott is, a rendező Németország ellen. Magyarország Svájc elleni 3-1-es vereséggel rajtolt az Eb-n, így szükség van a bravúrra a németek elleni, akik kezdésként 5-1-re kiütötték Skóciát. A magyar szurkolók közösen vonulnak a stuttgarti stadionba, ahol a lelátóról támogatják majd a magyar válogatottat.

20240615 Németország Köln
Labdarúgás Euro2024 EB Európa Bajnokság
Labdarúgó Európa Bajnokság Németországban
Foci EB labdarúgó mérkőzés
Magyarország Svájc

Fotó: Mirkó István MI
Magyar Nemzet MN 

A képen: Szoboszlai Dominik (10) 
magyar csapat magyar szurkolók foci Eb 2024
Szoboszlai Dominikék Stuttgartban is számíthatnak a magyar szurkolók támogatására (Fotó: Mirkó István)

Bár éjszaka ítéletidő volt Stuttgartban, a vonulás idejére már kisütött a nap. A magyar szurkolók bíznak benne, hogy ez átvitt értelemben is igaz lesz majd a németek elleni meccs végére, azaz pozitív fordulat következik be a magyar válogatott Eb-szereplésében.

A Magyarország–Németország meccs 18 órakor kezdődik (tv: M4 Sport).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.