Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Piros-fehér-zöldbe öltözött a magyar válogatott szálláshelye + galéria

Szívesen látják a magyar válogatott labdarúgóit a németországi Weiler-Simmerberg városrészében, Weiler im Allgäuban. Több házon a német mellett a piros-fehér-zöld lobogók is megjelentek.

2024. 06. 12. 17:55
A magyar és a német zászló jól megfér egymás mellett a kisvárosban
A magyar és a német zászló jól megfér egymás mellett a kisvárosban
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott egy csendes németországi kisvárosban, Weiler im Allgäuban rendezte be a főhadiszállását az Európa-bajnokságon. A mieink itt, festői környezetben készülnek a szombati, Svájc elleni mérkőzésükre (15.00). Az Origó tudósítója a helyszínről jelentkezett be, az ott készült videón láthatjuk válogatottunk edzőpályáját, ahová talán egy helyi lakos, világbajnok Karl-Heinz Riedle is kilátogat.

Ez a hotel a magyar válogatott jelenlegi otthona, ahonnan az edzőpálya mindössze néhány perc sétával elérhető:

A helyszíni beszámolóból kiderül, Weiler im Allgäuban nagy örömmel fogadták a magyar válogatottat, volt olyan ház, ahol a német lobogó mellett a magyar is helyet kapott.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.