Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Új játékosokról beszélt a Fradi edzője, Pascal Jansen

Viharos edzőmérkőzést (0-4-ről 4-4) játszott a Ferencváros a Sepsi OSK-val csütörtök este. Pascal Jansen, a Ferencváros vezetőedzője magyarázatot adott a két ellentétes félidőre, majd arról is beszélt, jönnek-e új játékosok a Fradiba.

2024. 06. 28. 7:58
Pascal Jansen, Ferencváros
Pascal Jansen, figyel a Ferencváros-Sepsi OSK edzőmeccsen Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kétszer hatvanperces edzőmérkőzést játszott a Ferencváros a Sepsi OSK-val csütörtök este. A különös időtartam persze nem véletlen, a két csapat így szinte két edzőmeccset is letudott egy füst alatt, a két félidőben teljesen más tizeneggyel álltak fel. Az első hatvan percet a Sepsiszentgyörgy nyerte 4-0-ra, a folytatásban aztán hatalmas fordulat következett, a Fradi egyenlített 4-4-re.

Tosin Kehinde, Ferencváros, Pascal Jansen, Sepsi OSK
Tosin Kehinde két gólt szerzett a Sepsi OSK ellen. Forrás: Fradi.hu

– Ugyanazt mondtam az első hatvan percben pályára lépőknek, mint a mérkőzés második felében játszóknak. A terv ugyanaz volt. A nagy különbség az volt, hogy a második hatvan percben sokkal jobban tudtuk befejezni a támadásainkat. Ha a mérkőzés első felében is hasonlóan eredményesek tudtunk volna lenni, akkor két-három gólt is szerezhettünk volna. Viszont, ha nem védekezünk megfelelően, akkor bekapunk ilyen gólokat – indokolta a látottakat Pascal Jansen, hozzátéve, még sokat kell dolgozni.

A találkozón ismét pályára léptek olyan futballisták, akikről már az a hír járta, hogy átadólistára kerültek. Pascal Jansen tehát nem csak a levegőbe beszél, valóban mindenkinek megadja az esélyt. Két új ember már érkezett, Gustavo és Isaac, de ahogy arra halványan utalt Pascal Jansen, további játékosokat is szeretne kipróbálni.

– Talán új játékosok is érkeznek majd, ki tudja? – jegyezte meg Pascal Jansen,

hozzátéve, azt figyeli, mik azok a dolgok, amiket labdával és labda nélkül is gyakorolniuk kell.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.