Szenzációs gyógyulás! Varga Barnabás ma már labdás edzésen is részt vett

A Skócia elleni Eb-csoportmeccsen súlyos fejsérülést – arccsonttörést, agyrázkódást – szenvedett a Ferencváros csatára. Két és fél hete zajlik a rehabilitációja Varga Barnabásnak, aki immár együtt készül a csapattársaival az ausztriai edzőtáborban. Úgy véli, néhány hét még biztosan kell hozzá, hogy visszatérhessen a pályára.

2024. 07. 13. 16:48
Fotó: Fradi.hu/Molnár Ádám
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több jó hír érkezik Varga Barnabásról. A Fradi gólkirálya súlyos sérülést szenvedett a skótok elleni utolsó Eb-csoportmeccsen, ráadásul a stuttgarti kórházban műteni is kellett az összetört arcát. A sikeres operációt követően Varga szülőfalujában, Szentpéterfán kezdte a gyógyulás felé vezető utat, majd mindenki nagy meglepetésére már csütörtök reggel csatlakozott a csapattársaihoz a lienzi edzőtáborban.

Varga Barnabás megműtött arca jól reagált a futóedzésekre   Fotó: Fradi.hu/Molnár Ádám

– Természetesen nagyszerű érzés, hogy csatlakozhattam az együtteshez. Mindig jó látni a csapatot, főleg ennyi idő után. Örültünk egymásnak, hiszen rég találkoztunk. A lényeg, hogy már itt vagyok, és tudok én is készülni – jelentette ki a FradiMédia kérdésére a center.

Egy biztos, mindent megtesz Varga Barnabás, hogy mielőbb visszatérhessen a pályára. Az edzőtáborban a konditermi kerékpárral kezdte a rehabilitációs munkát, majd a támadó a laza futóedzéseket is elkezdte, sőt ma már a labdával is közelebbi kapcsolatba került a délutáni tréningen.

Néhány hét, és visszatérhet a pályára

– Rendes munkát nyilván még nem végezhetek. Örülök, hogy elkezdhettem a futóedzéseket. Két és fél hete zajlik a rehabilitációm, amely szerencsére jó ütemben halad. A futásra jól reagált az arcom. Nem éreztem különösebb fájdalmat, jó úton haladok. Néhány hét még biztosan kell hozzá, hogy visszatérhessek a pályára. Meglátjuk, hogyan reagál az arcom a többi munkára – árulta el állapotáról Varga.

Ha így halad a gyógyulása, még az is előfordulhat, hogy igaza lesz a klub elnökének, Kubatov Gábornak, aki reményének adott hangot, miszerint ha minden jól alakul, akkor Varga hat hét múlva visszatérhet a pályára. Nos, eddig minden jól alakul...


 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.